Meubels op maat laten maken

Wij kunnen uw meubels op maat laten maken zolang het technisch haalbaar is. Tenminste, u wilt toch ook lang kunnen genieten van het door u aangeschafte meubel? Bij ons koopt u een product van hoogwaardige kwaliteit en met een perfecte afwerking. We werken bij de Wenloads met verschillende materialen hout en MDF. En qua afwerkingen zijn er tal van mogelijkheden. Weten welke afwerkingen, stijl en houtsoort het best past bij uw inrichting? Laat u dan door ons adviseren. Met op maat meubels benut u optimaal de ruimte in uw woonkamer, eetkamer of in andere kamers van het huis. Niet alleen qua afmetingen, maar ook de kleurkeuze en het type materiaal van de meubels zijn van invloed om uw kamer mooi op te vullen. Niet alle standaard meubels hebben de gewenste afmetingen, waardoor uw favoriete meubelstuk niet zal passen. Zonde! Heeft u een prachtig meubel elders gezien? Laat ons dit zien en wij kunnen u alsnog helpen om het meubel wel passend te maken.

Maatwerk is betaalbaar

Wanneer je een ruimte zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken dan kom je toch vaak uit op maatwerk. Meubels op maat laten maken is bij ons voor iedereen binnen handbereik, en hoeft niet meteen ontzettend duur te zijn. Waarom? U hoeft geen concessies te doen, want alles wordt naar wens voor u gemaakt. Zo kunt u langer genieten van uw meubels! Wij werken al jarenlang met hout en durven daarmee ook te zeggen dat wij professioneel houtbewerker zijn, waardoor wij aan uw wensen kunnen voldoen. Kom langs in onze meubelmakerij in Heerenveen met een idee, en wij geven vrijblijvend een prijsindicatie. U kunt er ook voor kiezen om onderstaand formulier in te vullen.

Voordelen van op maat meubels van De Wenloads

Waarom meubels op maat laten maken? Het brengt namelijk veel voordelen met zich mee! Lees hier onder onze voordelen:

  • Bepaal zelf de afmetingen, vormen en uitstraling
  • U kiest zelf de kleur, houtsoort en afwerking van uw meubel die past bij uw smaak
  • Thuislevering en plaatsing mogelijk
  • Advisering en inspiratie in onze showroom in Heerenveen
  • Vrijblijvende prijsopgaaf

Alles in eigen huis

Wanneer u bij ons binnenloopt komt de geur van hout en lak u tegemoet. U kunt tevens een blik werpen in onze eigen meubelwerkplaats en spuiterij. Alles gebeurt bij ons onder 1 dak. Geen uitbestedingen. Ook de bezorging/plaatsing doen wij zelf.

Afspraak maken
Of bel ons op: 0513 – 62 53 81

Assortiment meubels

Tot slot hebben we ook nog ons assortiment meubels voor u in de showroom staan. Hier kunt u een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is met een mooi stuk hout, maar ook de “standaard” meubels kopen.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.