Onze Winkel- & Buffetkasten

Bekijk de rest in de webshop!

Winkel- of Buffetkasten kopen?

Bent u opzoek naar een nieuwe kast of wilt u een winkel of buffetkast kopen? Kijk dan eens rond bij de Wenloads. Val ook op met uw buffetkast, want een buffet of winkelkast is een dermate grote kast in uw woning. Het is daarom belangrijk om wel de juiste en passende kast uit te zoeken. Komt u er niet helemaal uit welke kast, materiaal of vorm het best bij u past? Laat het ons weten en kom gewoon gezellig langs in onze showroom in Heerenveen! In onze webshop hebben wij ook voorbeelden van winkel en buffetkasten.

Materialen winkel- en buffetkasten

We hebben diverse soorten materialen voor uw winkel of buffetkast. Wij adviseren vaak kwalitatief sterk hout. Denk aan:

  • Eikenhout; U bent verzekert van zeer kwalitatief en sterke kast! Deze houtsoort staat bekend om de hardheid en stevigheid en wordt vaak afgewerkt met olie en een lak om er een kleur en een extra touch aan te geven;
  • Teak; Een houtsoort uit Azië die met name zacht aanvoelt. Het heeft meerdere noesten en grove nerven. Vaak wordt deze houtsoorten gekozen in een industrieel interieur.

Winkelkast of buffetkast aanpassen

Staat uw gewenste kast er wel tussen, maar zijn onderdelen van de kast niet geheel naar wens? Laat ons de onderdelen van de kast voor u aanpassen. Denk aan:

  • Afmetingen aanpassen
  • Greepjes/hendels aanpassen
  • Andere kleur

Opmaat winkelkast?

Staat de geschikte kast er niet tussen, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden voor een kast op maat. U kunt zelf het materiaal, de vorm en kleur namelijk uitkiezen. Zo maakt u uw kast passend in uw woonkamer of slaapkamer. Voor meer informatie of een prijsopgaaf kunt u onze pagina lezen over een eigen winkelkast laten maken!