Kast op maat laten maken

Kast op maat laten maken, omdat je niet een standaard kast wilt hebben die de Ikea, Leenbakker of de Fysk heeft? Dan ben je bij De Wenloads op de juiste plek! Wij maken diverse kasten op maat voor u. Wilt u uw kast zelf ontwerpen of bent u juist geïnspireerd door een andere kast? Door uw eigen smaak, afmeting, houtsoort en kleur er aan toe te voegen, heeft u een unieke kast. Opzoek naar een kast voor in de woonkamer, badkamer of slaapkamer? Het kan allemaal. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tv Meubel laten maken

Tv meubels hebben vaak standaard afmetingen. Hierdoor kan het zijn dat uw gewenste tv meubel niet past in de woonkamer, omdat het tv meubel te groot of te klein is. Geen nood, daar hebben wij de oplossing voor! Op maat gemaakte tv meubel, geheel naar uw wensen, waardoor u bepaald hoe het meubelstuk eruit komt te zien. Bepaal onder andere:

  • De afmetingen
  • Vorm
  • Kleuren
  • Houtsoort
  • Aantal kastdeuren

Wandkasten op maat

Op zoek naar een nieuwe wandkast en wilt u zelf bepalen hoe die eruit komt te zien? Wij kunnen voorstellen dat uw wandkast functioneel, maar ook passend moet zijn binnen uw huidige interieur, zoals de vloer en overige meubels. Een wandkast kan behoorlijk veel ruimte in beslag nemen. Heeft u beperkte ruimte, waardoor u vast zit aan bepaalde afmetingen of heeft u juist heel veel ruimte en wilt u een grote wandkast? Daarom kan een opmaat gemaakte wandkast de beste oplossing zijn. Kies uw gewenste kleur, houtsoort, afmetingen en vorm uit. Vervolgens kunt u ook bepalen hoe de kast er functioneel uit moet komen te zien, want alles is te maken. Benieuwd naar enkele creaties van ons? Bekijk ook onze op maat gemaakte wandkasten. Bekijk ook onze buffet- en winkelkasten.

Overige op maat gemaakte kasten

We maken diverse kasten op maat. Zo kunt u ook bij ons terecht voor o.a.:

  • Dressoirs
  • Badkamer meubels
  • Kastsystemen

Inspiratie nodig?

Onze showroom heeft een totale oppervlakte van 2200 m2 met diverse meubelen die wij standaard in assortiment hebben, maar ook op maat gemaakte meubels. Ongetwijfeld dat u hier ideeën kunt opdoen. Daarnaast is het ook mogelijk om onze medewerkers om advies te vragen en misschien al wel een prijsindicatie op te vragen. Wilt u direct al inspiratie op doen? Doe dat op onze inspiratiepagina.

Onze prijzen

Benieuwd naar wat een op maat gemaakte kast kan kosten? Dat hangt eigenlijk af van uw wensen, maar kunnen u garanderen dat het zeer betaalbaar is! Vraag een vrijblijvende prijsindicatie op. Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie of neem contact met ons op.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.