Buffet- & winkelkasten laten maken

Een winkelkast laten maken is vaak de perfecte oplossing voor uw woning. Geen concessies, maar volledig passend in uw interieur en bij uw woonwensen. We denken graag met u mee! Heeft u een specifieke smaak? Lievelingskleur of zoekt u juist een functionele winkelkast of buffetkast? Een op maat kast hoeft echt niet duur te zijn, mits u zich goed laat informeren/adviseren.

Standaard buffet- of winkelkast?

Naast het op maat maken van kasten hebben wij hierin ook een standaard collectie. Deze collectie wordt in eigen beheer in Europa geproduceerd. Hierdoor zijn de prijzen van deze kasten zeer scherp. En de kwaliteit is uitstekend te noemen. In onze winkel én webshop vindt u enkele kasten. Voor het volledige aanbod verwijzen wij u graag naar onze showroom in Heerenveen.

Railsysteem kasten

Deze kasten zijn voorzien van een hoogwaardig railsysteem en mooi spuitwerk. In onze showroom hebben we deze kasten voor u op een rij staan en kunt u ze eens goed bekijken. En wie weet, is de door u gewenste maat ook nog eens uit voorraad leverbaar. Waardoor u al snel kunt genieten van het meubel bij u in huis. En staat de geschikte kast er niet tussen, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden voor een kast op maat.

Prijsindicatie

Bent u benieuwd wat een op maat winkelkast of buffetkast kost? Doe dan een prijsopgaaf via onderstaand formulier:

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.