Fauteuil kopen?

Een nieuwe fauteuil kopen om uw zithoek aan te vullen met een luxe stoel? Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze aan fauteuils. Van stoffen bekleding tot een stoer stukje leder, er is veel mogelijk. Wilt u weten welke fauteuils het lekkerst zitten? Kom dan eens in onze showroom in Heerenveen waar u rustig even proef kunt zitten. Zo ontdekt u ook direct welke stoffering het best bij u past en het lekkerst zit. Bij het kopen van een fauteuil komen diverse vragen opspelen. Wilt u een relaxfauteuil, een draaifauteuil of moet hij elektrisch en verstelbaar zijn?

Tips bij het kopen van een fauteuil:

Om geen miskoop te doen, kunt u bij het kopen van een fauteuil letten op de volgende zaken:

  • Uw voeten moeten bij de grond komen om zo verkrampte benen of slapende benen te voorkomen
  • Komt u lastig uit een lage stoel? Kies dan een fauteuil met een vering erin voor extra ondersteuning tijdens het opstaan
  • Houd ruimte tussen uw knieholte en het einde van de zitting voor een betere doorbloeding

Daarnaast kunnen ook wij u voorzien van een juist advies bij het uitkiezen van een fauteuil. Staat uw juiste kleur of materiaal er niet bij? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Wat is een fauteuil?

Een fauteuil is een luxe benaming voor eenzitter, dus stoel, in de woonkamer. De fauteuil is een verlengstuk van de bank en heeft een ruime zitting met een hoge rugleuning. Daarnaast heeft het vaak comfortabele armsteunen. Kortom, een fauteuil is een eenmansbankje. Een fauteuil is in diverse stofferingen te verkrijgen. Kiest u voor een leren fauteuil of liever een zachte zit met stoffen bekleding? Alle kleuren zijn mogelijk, dus kies uw kleur die past bij uw interieur. Breidt uw zithoek uit met een luxe stoel. Wilt u kunnen draaien met een fauteuil? Kijk dan ook naar onze draaifauteuils in de webshop.