Eettafel op maat laten maken?

Eettafels op maat laten maken is toch wel het maken van een onze specialiteit. Hierin kunnen wij ons zeer goed onderscheiden van de standaard tafels die er te verkrijgen zijn. Ben je opzoek naar een unieke tafel voor in de kamer of een eettafel voor in de keuken? Dan bent u bij De Wenloads op het juiste adres. Bekijk onze tafels in de showroom of het aanbod in onze webshop.

Voordelen van een tafel op maat

Door een tafel op maat te laten maken heeft u uw de volledige regie over uw tafel. De zoektocht naar de best passende tafel komt daarmee ten einde. Door een tafel op maat te laten maken kunt u de tafel passend maken bij uw huidige interieur. Kies de kleur, het type materiaal en de afmetingen. Voor het materiaal, kleur en afmetingen adviseren wij u wel om even langs te komen in de showroom. Hierdoor krijgt u meteen een gevoel bij de tafel en/of materiaal. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de juiste hoogte van de tafel en eventuele bijpassende stoelen aanbevelen. Zo krijgt u een tafel die aan al uw wensen voldoet.

De klant heeft veel invloed op de afwerking en de uitstraling van het hout en dit is echt een grote meerwaarde. Het is zelfs mogelijk zelf een massief eiken blad uit te zoeken en deze dan te laten verwerken tot de tafel die u wilt. U kunt tevens kiezen uit verschillende afwerkingen, die wij dan voor u aanbrengen. Dit alles onderhoudsvriendelijk!

Uit welke materialen kunt u kiezen?

Vrijwel elk materiaal is mogelijk, zolang het werkbaar is. Zo is het mogelijk om te kiezen uit (massief) eiken, noten, essen, grenen en vurenhout. Wilt u houten poten of stalen poten? Er is van alles mogelijk, daarom vragen wij ook aan u om gewoon langs te komen in de showroom, zodat wij alles kunnen vertellen over de juiste keuze van materiaal.

Los eettafelblad kopen

Wilt u uw tafelblad vervangen? Het kan voorkomen dat de tafel nog in uitstekende staat is, maar past het tafelblad niet meer bij het interieur of is het beschadigd. Ook voor een los tafelblad bent u bij ons op het juiste adres. Kies uw favoriete materiaal uit en afmeting.

Diverse soorten eettafels

Wij maken diverse soorten eettafels op maat. Klik op onderstaande linkjes om er meer over te lezen:

Prijsopgaaf eettafel op maat

Bent u benieuwd wat een tafel op maat kost? Vraag dan een prijsopgaaf aan. Beschrijf hier duidelijk uw wensen, materiaal, kleur en afmetingen in onderstaand formulier. Wij komen zo snel mogelijk met een realistische opgaaf. Een tafel op maat hoeft niet veel geld te kosten!

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.