Eettafel kopen?

De eettafel vormt het centrale punt waarbij het gezin samen komt! Dit is vaak de enige plek waarbij iedereen zit tijdens het eten en tijd is om met elkaar te kletsen, een ontmoetingsplek. Wilt u een (nieuwe) eettafel kopen en weten welke tafel het beste past in uw interieur? Lees dan vooral verder!

De woonkeuken en de eettafel

Tegenwoordig wordt de eettafel steeds belangrijker in het interieur. Hij komt terug als het centrale ontmoetingsplek voor het gezin, familie en kennissen. Lekker met z’n allen zitten aan de grote eettafel in de keuken. De keuken mag weer gezien worden in plaats van verborgen in een aparte ruimte afgesloten met een deur. De eettafel is een groot onderdeel geworden de keuken waar met iedereen gezeten kan worden. Wij begrijpen dat de (nieuwe) eettafel passen moet bij zowel de keuken als bij het interieur. De eettafel is niet alleen een praktisch onderdeel van het interieur, maar het zorgt ook voor sfeer en gezelligheid. Rondom de tafel is er meer interactie tussen ieder.

Soorten eettafels

Wij hebben diverse soorten eettafels. Denk aan ronde, ovale, en rechthoekige eettafels. Daarbij is er veel variatie met de tafelpoten. Denk aan stalen- en houten tafelpoten, maar ook diverse frames waarop het tafelblad rust. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel het tafelblad als de tafelpoten te laten vervangen. Weet u niet welke eettafel het best in het huis past? Dan is het handig om te weten dat een ronde/ovale eettafel meer omgevingsruimte nodig dan een rechthoekige tafel. Het voordeel van een ronde tafel is dat er sneller met ieder een gesprek gestart wordt, dus vaak als gezelliger wordt ervaren.Heeft u een smalle en/of rechthoekige ruimte? Dan is een rechthoekige tafel het best passend, omdat de korte kant tegen de wand aangeschoven kan worden, waardoor je al snel met 3/5 man genoeg zitruimte hebt.

Eetkamer stoelen

Wij kunnen het voorstellen dat u bij een nieuwe eettafel ook bijpassende eetkamer stoelen wilt hebben. Combineer bij ons in de showroom diverse stoelen bij uw tafel, probeer het zitcomfort uit en krijg een indruk hoe uw eetkamerstoelen passen bij uw gloednieuwe tafel!

Eettafel op maat laten maken?

Kunt u niet de perfecte eettafel bij ons vinden? Geen probleem! Wij maken namelijk de eettafel naar uw wens. Kies uw favoriete houtsoort, afmeting en vorm. Neem de regie in handen en vertel ons hoe uw eettafel eruit moet komen te zien. Een eettafel op maat hoeft niet duur te zijn.