Badkamermeubel op maat maken

Heeft u een nieuwe badkamer of is uw huidige badkamermeubel aan vervanging toe? Laat uw badkamermeubel op maat maken. Ondanks dat er een groot aanbod van verschillende soorten badkamermeubels zijn, kan het voorkomen dat u uw gewenste badmeubel nog niet bent tegengekomen. Stop het bezoeken van allerlei meubelwinkels. Laat uw badkamermeubel op maat maken bij De Wenloads.

Badkamerproof

Uw badkamermeubel hoort natuurlijk te passen in uw badkamer. Denk hierbij aan de afmetingen van de meubel, de kleur en uitstraling. De Wenloads maakt het mogelijk om uw meubel naar eigen wens samen te stellen. Denk aan de kasten, kastdeurtjes en de wastafel. Ook kunt u ervoor kiezen om de afmetingen, van badmeubels die wij standaard in ons assortiment hebben, aan te passen.

Hoe werkt het?

Vul onderstaand formulier in. Hierin geeft u aan welk houtsoort van de kastjes u wenst, aantal kastjes, de houtkleur van de kastjes, de afmetingen en hoe de wastafel wilt indelen. Wij kunnen u dan een prijsopgaaf doen. Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze showroom, zodat wij u ook kunnen adviseren over de juiste afmetingen en houtsoort. Het helpt ons enorm als u een plattegrond kunt meenemen met de afmetingen van uw badkamer. Zo kunnen wij u optimaal assisteren in het ontwerpen van uw meubel. Daarnaast kunt u natuurlijk ook nog inspiratie opdoen.Het is altijd mogelijk om nog een wijziging in uw wensen aan te brengen. Bekijk hier onze openingstijden.

Levering

De levertijd is afhankelijk van de drukte, maar normaal gesproken kunnen wij u altijd wel een tijdsindicatie geven. De Wenloads heeft een eigen bezorgdienst. Wanneer u kiest voor bezorging door de Wenloads dan betekent dit dat het door u bestelde product bij u thuis wordt gebracht door 2 bezorgers. Zij pakken het product uit, voorzien het van vilt/glijnagels, en stellen waar nodig dingen af. Zo kunt u direct met veel plezier gebruik maken van uw nieuw aangeschafte meubelstuk. Tevens nemen wij de verpakkingen weer mee retour.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.