Salontafel op maat

Salontafel op maat?

Wilt u uw woonkamer afronden met een prachtige salontafel op maat? Wilt u dit een finishing touch geven, dan wilt u dit natuurlijk zelf ontwerpen! Bezoek schaart zich vaak rond de salontafel en gebruikt de gast niet altijd een onderzetter of stoten kleine kinderen of een huisdier de salontafel aan. Hierdoor krijgt de tafel veel te verduren. Het is zonde van de tafel als deze viezigheden niet verwijderd kunnen worden. Daarnaast zorgt intensief gebruik ook dat het tafelblad uiteindelijk slijtage vertoond. Keuze van materiaal kan bij een salontafel op maat dus essentieel zijn!

De Wenloads maakt diverse salontafels op maat:

Welke afmetingen moet de tafel hebben?

Een groot voordeel van een salontafel op maat is dat u zelf de afmetingen kan bepalen. Echter, wat is nu de juiste afmeting voor mijn salontafel? Geen woonkamer is hetzelfde. Of het nou om de vorm of de grootte van de woonkamer is. Stem de afmeting van uw tafel af op uw woonkamer. Naast de afmeting is ook de vorm een belangrijk aspect. Kies voor rond, ovaal, vierkant of rechthoekig tafelblad. Heeft u geen idee welke vorm en afmeting nu het best past bij u woonkamer? Kom dan langs bij de Wenloads. Om een zo goed mogelijk advies te geven kan het handig zijn om een plattegrond en/of foto mee te nemen van uw woonkamer.

Zelf uw salontafel ontwerpen

Kies uw kleur, afmeting en vorm uit. Bepaal tot slot welk type houtsoort voor de tafel. Als u gebruik maakt van massieve houtsoorten, bent u verzekerd dat de kwaliteit van de tafel goed behouden blijft bij veel gebruik. Ook kunt u het materiaal kiezen voor de tafelpoten. Of dit nu hout of RVS is, het kan allemaal! Ook de keuze van dit type materiaal hangt af van de stijl van de woonkamer.

Prijsopgaaf ontvangen?

Wilt u weten wat een salontafel op maat kost? Onderaan de pagina vindt u een formulier waar u een prijsopgaaf kunt ontvangen. Vul deze zo volledig mogelijk in, zodat wij een goede opgaaf kunnen doen.

Bekijk ons werk voor onze klanten

Verschillende klanten zijn u al voor geweest. Voor deze klanten hebben wij op maat meubels gemaakt. Bekijk onze creaties.

Kom eens langs in onze showroom

De Wenloads heeft een showroom van bijna 2200m2. Hier kunt u zich laten inspireren, maar ook laten adviseren. Onze showroom staat vol met tafels, kasten, stoelen en meer. Zowel eigen ontwerp als standaard ontwerpen. Kom met ons in gesprek en wij helpen u graag om uw salontafel op maat te ontwerpen. Bekijk hier onze openingstijden

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.