Vierkante eettafel laten maken

Een vierkante eettafel is vaak praktisch neer te zetten in de eetkamer of in een eethoek. Een vierkante eettafel neemt minder ruimte in beslag dan een rechthoekige eettafel. Echter, dit betekent niet dat een vierkante eettafel minder plaats bied qua stoelen. Bent u op zoek naar een vierkante eettafel, maar kunt u nog niet de gewenste eettafel vinden? Laat uw wensen dan uitkomen door een eettafel te laten maken!

Een vierkante eettafel op maat

U kunt met een vierkante eettafel op maat alle kanten op. Zo bepaalt u hoe uw eettafel eruit komt te zien. Kies uit diverse mogelijkheden:

  • De hoogte van de tafel
  • De afmetingen van het tafelblad
  • Materiaal van het tafelblad en de tafelpoten
  • Gewenste afwerking van de gehele tafel

Uiteraard moet de tafel in zijn geheel realiseerbaar zijn door ons. Hierin praten wij u graag bij indien u interesse heeft in een op maat gemaakte eettafel. Bent u benieuwd naar de kosten? Vul onderaan de pagina het formulier in om een prijsopgaaf te ontvangen voor uw droomtafel. Probeer een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven van uw wensen, zodat wij u een goede prijsopgaaf kunnen sturen.

Materialen

Voornamelijk werken wij met eikenhout en teakhout. Het is natuurlijk ook mogelijk om een ander soort hout te kiezen, omdat u de uitstraling mooier vindt of de houtsoort het best bij uw interieur past. Er zijn diverse houtsoorten te gebruiken bij het maken van een eettafel. Voor de tafelpoten gebruiken wij RVS of hout.

Voordelen

Een vierkante eettafel biedt veel voordelen. Zo is het makkelijk te plaatsen in kleine ruimtes en scheelt het qua ruimte op de tafel niet heel veel met een rechthoekige eettafel. Daarnaast is een vierkante eettafel ideaal voor het doen van bordspellen met familie of vrienden, kunnen er genoeg mensen aan tafel schuiven en is het makkelijk te verplaatsen in diverse ruimtes van de keuken of eetkamer.

De voordelen van De Wenloads

  • Eigen bezorgdienst
  • Alles in huis om de eettafel te maken. Van eigen houtbewerking tot eigen spuiterij
  • Eigen showroom (2200m2) voor inspiratie

Kom eens langs in de showroom

Bent u in de gelegenheid om langs te komen in Heerenveen? Dan hopen wij u te zien in onze showroom, zodat wij u kunnen adviseren en kunnen bijpraten over alle mogelijkheden. Tot slot kunt u natuurlijk ook gewoon rondkijken naar al het moois dat wij al hebben gemaakt om te kunnen inspireren.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.