TV-meubelen

Tv meubel op maat

Waarom een tv meubel op maat? Een goed tv meubel is vaak lastig te vinden voor klanten. Dit merken wij veel in onze zaak. Vandaar dat we deze ontzettend veel op maat maken voor de klant. Wanneer een tv meubel op maat gemaakt wordt door onze meubelmakers wordt er qua maatvoering rekening gehouden met het aanwezige apparatuur. Ook zijn er diverse oplossingen voor het wegwerken van de snoeren. Veel wordt er gecombineerd met MDF in een kleur en een massief eiken bovenblad, maar ook volledig MDF of hout behoort zeker tot de mogelijkheden.

Voordelen van een op maat tv meubel

Wanneer u een tv meubel op maat laat maken, kunt u zelf de afmetingen bepalen. Soms past een standaard meubel net niet in de hoek of past de kleur van de gekozen tv meubel niet in uw interieur. Het is onwijs lastig om een juist tv meubel te vinden. U kunt namelijk zelf de regie behouden over uw unieke tv meubel. Denk aan de afmetingen, de vakjes en laatjes, materiaalsoort (houtsoort) of juist de kleur. Stop met zoeken, want de ideale tv meubels vindt u niet, maar die maakt u!

Bekijk onze showroom

We adviseren u hier graag over in onze 2200m2 grote showroom in Heerenveen. En/of vul ons prijsopgaaf formulier in om een indicatie te krijgen wat de kosten kunnen zijn voor uw tv meubel op maat. Het hoeft niet duur te zijn.

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.