metalen deuren en wanden op maat

Nu ook bij ons verkrijgbaar.

Metalen wanden en deuren op maat gemaakt. Inclusief inmeetservice en montage.

Geen omkijken naar dus.

 

 

Raffito is een merk voor (kleding) kasten met een Italiaans design. Zij staan bekend om hun op maat werk van kasten. Raffito staat voor stijlvol wonen waarbij de mix van diverse stijlen en trends terug komen in hun producten. Ze beloven een lange levensduur, waarbij mens & natuur tijdens productie in acht genomen worden. Daarnaast voeren vakmanschap en kwaliteit de boventoon. Dit doen zij door de beste materialen te gebruiken en een controle vooraf van onderdelen en een laatste controle van het gehele product. Tot slot krijgt elk product een kwaliteitskeurmerk. Wilt u meer lezen over Raffito? Bekijk dan hun website voor meer inspiratie.

Raffito producten

Bent u opzoek naar op maat producten van Raffito? Wij hebben diverse kasten. Denk aan schuifdeurkasten, wandkasten, inbouwkasten volledige kastsystemen en garderobe kasten. Alles op maat! Bij ons volledig en eenvoudig samen te stellen. In onze showroom hebben wij enkele opstellingen voor u klaar staan.

Kasten op maat maken

“Raffito kasten op maat staan voor klasse en vakmanschap, heeft oog voor detail en stijl met een vleugje Italiaans design. Raffito streeft met maatwerk kasten naar de juiste balans tussen strakke lijnen en moderne vormen. Een mix van stijlen en trend met spanning in contrasten van materialen”. Daarnaast kan een Raffito kast in elk gewenste maat worden gemaakt, want niet elke ruimte is standaard even groot. Om tot de juiste maat te komen voor de kast, adviseren wij u om langs te om de ruimte, waarin de kast komt te staan, goed op te meten. Hierdoor kunnen wij u de juiste afmetingen adviseren om optimaal gebruik te blijven maken van de ruimte. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Vervolgens wordt alles geheel op maat gemaakt zodat een ruimte optimaal benut wordt. In onze showroom in Heerenveen vindt u diverse opstellingen en helpen we u graag op weg om voor u de perfecte kast samen te stellen.Tevens kan dit alles gemonteerd worden door onze eigen meubelmakers.

Contact

Wilt u meer informatie hebben over Raffito kasten? Mail naar info@wenloads.nl of bel ons op 0513-625381.

Prijsopgaaf Raffito kasten

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.