Rechthoekige eettafel laten maken?

U bent eruit, u wilt een rechthoekige eettafel laten maken, doordat u niet de gewenste rechthoekige eettafel hebt kunnen vinden. Een prima oplossing! Heeft u al nagedacht over de afmetingen, houtsoort en de tafelpoten? Dat is niet erg, daarbij kunnen wij u goed helpen.

Rechthoekige eettafel op maat

Type houtsoort, afmetingen, tafelpoot en afwerking van het tafelblad zijn wel essentiële onderdelen van de tafel. Waarom? De eettafel moet passen in de huidige ruimte qua grootte, passen in de eetruimte qua uitstraling en afwerking. Het mooie van een eettafel op maat is dat elk onderdeel van de tafel ingericht kan worden en de afwerkingen naar u wensen aanpasbaar zijn.

Uit welke materialen kunt u kiezen?

Wij werken voornamelijk met:

  • Eikenblad;
  • Teak blad;
  • Notenhout.

Heeft u een andere voorkeur qua houtsoort? Laat het ons dan weten, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Bent u benieuwd naar een kostenindicatie? Vul dan onderstaand formulier in. Beschrijf hierin zoveel mogelijk uw wensen.

Voordelen rechthoekige eettafels

De rechthoekige eettafel is de meest voorkomende vorm onder de eettafels. Een rechthoekige tafel is vaak makkelijk te plaatsen in smalle rechthoekige ruimtes die veel terug te vinden zijn in rijtjeshuizen. Maar het heeft ook andere voordelen:

  • Het tafelblad biedt veel ruimte voor het eten en spullen
  • Makkelijk om stoelen bij aan te schuiven indien er mensen blijven eten
  • De afmetingen van de tafel zijn makkelijk aan te passen

Kom eens langs in de showroom

Bent u in de gelegenheid om langs te komen in Heerenveen? Dan hopen wij u te zien in onze showroom, zodat wij u kunnen adviseren en kunnen bijpraten over alle mogelijkheden. Tot slot kunt u natuurlijk ook gewoon rondkijken naar al het moois dat wij hebben gemaakt om te inspireren.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.