Bartafel op maat laten maken?

Wilt u een bartafel op maat laten maken? Een bartafel staat normaal gesproken in diverse horecagelegenheden. De bartafels zie je steeds vaker terug komen in het interieur van woningen waar ze gebruikt worden als eettafels. De standaard lengte van een bartafel is 110 cm hoog. Tegenwoordig is de lengte van 90/95 cm meer gangbaar in keukens. Veel barkrukken en eetstoelen die in huishoudens gebruikt worden zijn hier al op aangepast. Bij de Wenloads is het mogelijk om uw eigen lengte te bepalen. Wij maken uw bartafel op maat. Zo kunt u uw afmeting, materiaal, vormen en kleuren zelf uitkiezen. Uw unieke bartafel op maat laten maken, doet u bij De Wenloads in Heerenveen!

Bartafel aanpassen

Ook kunt u bij de Wenloads terecht om uw huidige bartafel aan te laten passen. Denk aan de afmetingen van het blad, de lengte van de tafelpoten of de kleur. Wilt u weten wat uw perfecte hoogte is? Kom dan eens langs in de showroom om diverse hoogtes uit te proberen.

Inspiratie voor uw bartafel op doen?

Wilt u enkele ideeën of creaties bekijken, zodat u voor uw eigen bartafel inspiratie kunt open? Dan adviseren wij u om eens langs te komen in de showroom waar we diverse bartafels hebben staan. Mocht u een mooi model zien, maar uw eigen twist hier aan willen geven? Alles is bespreekbaar. Wij kunnen u direct een prijsindicatie geven. Wilt u vooraf al een prijsindicatie hebben voor uw bartafel op maat? Vul dan onderstaand formulier in en vul deze zo veel mogelijk aan met uw wensen.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.