Ovale eettafel op maat laten maken

Ondervindt u ook het probleem dat u niet de gewenste (ovale) eettafel kunt vinden die past bij u, uw interieur en qua afmetingen niet juist is? Dat horen wij vaker, er is namelijk altijd wel iets aan de eettafel wat niet wenselijk is. Dan wordt het hoog tijd om de ideale eettafel te laten ontwerpen en vervolgens op maat te laten maken.

Waarom je eigen eettafel laten maken?

Een eigen eettafel laten ontwerpen heeft alleen maar voordelen:

  1. De afmetingen van het tafelblad bepaalt uzelf;
  2. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten;
  3. De algehele afwerking van de tafel.

Zoals u ziet zijn er diverse voordelen door een eigen tafel te laten maken. Bent u benieuwd wat het kost om een eigen eettafel te laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en krijg van ons een prijsindicatie.

Meubel laten maken door de Wenloads

Daarnaast bieden wij u ook nog voordelen. Zo leveren wij de eettafel bij u af, hebben wij alle benodigdheden voor de eettafel in eigen huis en beschikken wij over een zeer ruime showroom (2200m2) voor inspiratie! Tot slot, het hoeft niet duur te zijn.

Afmetingen van de ovale eettafel

Heeft u moeite met het bepalen van de juiste afmetingen van de eettafel? Bepaal vooraf hoe veel plek er aan de tafel moet zijn en de afmetingen van de eetkamer of eetruimte. Neem vervolgens een foto van de eetkamer of eetruimte. Zo kunnen wij u adviseren welk type hout, afwerking en kleur het best bij uw interieur past.

Los ovaal tafelblad

Ook voor een los tafelblad kunt u bij ons terecht. Hebben wij niet eentje op voorraad? Dan kunnen wij die uiteraard voor u op maat maken.

Kom eens langs in de showroom

Bent u in de gelegenheid om langs te komen in Heerenveen? Dan hopen wij u te zien in onze showroom, zodat wij u kunnen adviseren en kunnen bijpraten over alle mogelijkheden. Tot slot kunt u natuurlijk ook gewoon rondkijken naar al het moois dat wij hebben gemaakt om te inspireren.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.