Meubels van Wenloads

We beschikken over een zeer ruim assortiment. Immers alles van hout kunnen we maken! In onze ruime showroom in Heerenveen hebben we uiteraard genoeg staan. Hieronder hebben we geprobeerd een beeld te geven van wat er tot de mogelijkheden behoort. Met onze meubels brengt u optimaal comfort in huis. Ieder heeft zijn eigen smaak, maar niet iedere smaak kan te koop zijn, waardoor wij juist ook meubels op maat maken. Neem eens een kijkje, en laat u inspireren.

Woonkamer meubels

Opzoek naar woonkamer meubels? Met onze woonkamer meubels geeft u uw woonkamer kleur, vorm en een prachtige uitstraling. Ontvang uw gasten in stijl of geniet zelf van uw woonkamer. Wij hebben een groot assortiment aan woonkamer meubels. Denk aan fauteuils, banken, tv meubels en diverse kasten. In onze webshop kunt u een deel van ons aanbod bekijken. In de showroom vindt u ons volledige aanbod. Woonkamer meubels op maat laten maken? Dat is ook mogelijk. Diverse meubels kunnen wij geheel naar eigen wens voor u op maat maken. Bekijk welke meubels wij op maat maken en welke wij meubels wij in het assortiment hebben in de webshop.

Eetkamer meubels

Eetkamer meubels hebben wij standaard in ons assortiment, maar maken wij ook voor u op maat. De eetkamer is samen met de woonkamer de gezelligste plek waarbij het gezin samen komt. Heeft u een woonkeuken, dan horen daar comfortabele stoelen bij, maar ook een stevige en robuuste eettafel. Ongeacht uw smaak, alles is naar wens aan te passen, te maken of te verwerken. U kunt bij ons terecht voor zowel een hele eetkamer set, bestaande uit een tafel met bijpassende stoelen (laat u inspireren bij ons in de showroom!). Of bent u alleen opzoek naar eetkamerstoelen? Bekijk in onze webshop het assortiment eetkamerstoelen. Alles is passend te maken in diverse stijlen. Laat u inspireren, maar ook adviseren in onze showroom en test onze eetkamer meubels.

Badkamer meubels

Badkamer meubel maken wij op maat, maar hebben uiteraard ook in onze showroom badkamer meubels staan. Kies uw favoriete kleur, houtsoort en afwerking. Zo krijgt u een badkamer meubel die past bij uw badkamer. Opzoek naar een hangend badmeubel of een badmeubel kast om uw handdoeken kwijt te kunnen? Er is van alles mogelijk. Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op!

Diverse meubels op maat maken

Wij maken verschillende soorten kasten, (eet)tafels, tv meubels en badmeubels voor u op maat. Ondanks dat wij diverse meubels op maat maken, geldt dat niet voor alle meubels. Om wel een compleet aanbod aan te bieden, hebben wij ook meubels standaard in ons assortiment staan. Wees niet getreurd! Zit uw meubel er niet tussen, mail of bel ons dan gerust. We bekijken dan graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Een prijsindicatie opvragen?

Bestel hieronder uw maatwerk meubel, alles is mogelijk, niets is te gek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.