Binnenkijken bij de familie Rienstra

Een ruimte om mee te spelen

Herken je dat gevoel wanneer je gaat winkelen je altijd met veel meer spullen thuiskomt dan gepland? Zo ook voor de familie Rienstra na een bezoekje aan de Wenloads. Het doel was een bank en het resultaat was bijna een volledige inrichting voor de woonkamer van de familie Rienstra en staat inmiddels de hele woonkamer vol met meubels van de Wenloads!

De showroom van de Wenloads gaf dusdanig veel inspiratie om toch de hele woonkamer maar aan te pakken. Tijdens het oriënteren op een bank vielen de ogen op een eethoek in de showroom. De oude eetkamerstoelen zaten niet meer lekker, dus besloten ze de eethoek ook te vernieuwen. De eettafel stond bij deze stoelen in de showroom en dat was een perfecte match. Met de prachtige lamp boven de tafel is de volledige eethoek opeens een compleet interieur plaatje geworden.

Winkelen bij de Wenloads een aanrader? Zeker! Bij de Wenloads weten ze wat de mogelijkheden zijn, wat er nog eventueel bij te bestellen is of wat ze op maat kunnen maken. Zo is zelfs het plankje in de wc op maat gemaakt door de Wenloads.

“Het persoonlijke contact is gewoon heel goed. Ze denken mee, denken in oplossingen en luisteren echt naar je als klant.”

De familie Rienstra kan weer wat jaren vooruit met de inrichting van de Wenloads en daar zijn wij maar al te blij mee!