Binnenkijken bij Laura van den Akker, Heerenveen

Een ruimte om mee te spelen

Na een woningbrand in 2015 moesten Laura van den Akker en haar partner hun volledige woning opnieuw inrichten. En waar begin je dan? Wil je het weer zo maken zoals het was of ga je voor iets nieuws, gewoon omdat het kan. Een brand is natuurlijk een verschrikkelijke gebeurtenis maar heeft er in dit geval wel voor gezorgd dat alles mogelijk was. En met zo’n leeg canvas weten de Wenloads, en Germ van Decokeuken, wel raad.

“Germ kan heel goed ‘outside the box’ denken.”

Aangezien de Wenloads en Decokeuken in hetzelfde pand zijn gevestigd, zijn Laura en haar partner teruggekeerd naar de Pompmakker in Heerenveen om een nieuwe tafel uit te zoeken bij de Wenloads. Als in een waar sprookje was het liefde op het eerste gezicht. Voorin de winkel, bij de eerste tafel die ze zagen, zeiden ze tegen elkaar: deze is mooi en hebben ze niet meer verder gekeken. Alles aan de tafel was mooi. De kleur, de poten en zelfs de stoelen die erbij stonden. Binnen 10 minuten hadden ze het complete plaatje, een nieuwe eethoek.

“Dat zijn meestal de beste aankopen!”

En dat blijkt! De eettafel is echt onderdeel geworden van de leefkeuken. Er wordt gegeten, gewerkt en gerust. Laura verhuist dit jaar naar Spanje en jawel, de eethoek van Wenloads wordt meeverhuisd!

Volgens Laura is de Wenloads een dikke aanrader. Het meedenken, de prijs-kwaliteit verhouding, maatwerk, service en het persoonlijke contact. Dat zal je online nooit vinden!