Familie Kremer, Terherne

Op maat gemaakte meubels

“We waren zoekende en konden eigenlijk niet vinden wat we graag zouden willen”, vertelt Annemiek Kremer. “Het moest een grote kast worden, maar ik wilde strak en mijn man eigenlijk niet. Hij wilde ook heel graag hout en dat wilde ik eigenlijk niet”, lacht Annemiek. “We wilden graag veel kunnen opbergen, maar ook wilden we er open stukken in. Het was een ingewikkelde zoektocht voor ons en dan kom je erachter dat zoiets niet gewoon bestaat.”

Annemiek en haar man kwamen per toeval bij de Wenloads terecht. “We zagen bij de winkel ’t Wenhus al wat meubeltjes staan en daar hebben we de vraag gesteld of ze ook andere meubels op maat maken. We werden doorgestuurd naar de Wenloads. Doordat we al veel wisten wat we wel en niet wilden konden we meteen aanschuiven bij de tekentafel”, vertelt Annemiek. “Het is nu een kast geworden die bij ons beide past: redelijk strak, met hout en met veel opbergruimte. Ik heb nog nooit zo’n kast gezien!”

“We vinden het fijn dat we dit bij een partij in de omgeving konden onderbrengen. Toen de tekening klaar was ging het allemaal wel snel en stond de kast zomaar bij ons in de woonkamer te pronken. Er staat nu ook nog op het lijstje om misschien een tv-meubel op maat te laten maken, maar wanneer weten we nog niet precies. Maar we komen dus terug!”