Binnenkijken bij de familie de Jong uit Heerenveen

Alles nieuw

De familie de Jong uit Heerenveen woont in een spiksplinternieuw huis en besloot om qua interieur in diezelfde lijn te blijven: alles nieuw. Een bank, een op maat gemaakte eettafel, een salontafel, een poef, barkrukken: de familie kocht bijna hun gehele huisraad bij Wenloads. ,,Het paste allemaal net in een vrachtwagen”, vertelt meneer de Jong lachend.

,,We hebben op meerdere plekken gekeken naar meubels, maar het leek ons het handigste om alles bij een bedrijf te kopen.” De keuze viel op Wenloads omdat ze eigenaar Jan Marten kenden en ze zijn erg tevreden over de service die hij biedt.

,,Toen we op meubeljacht gingen was het huis nog niet klaar, dus we moesten alles op basis van de tekeningen uitkiezen. Maar dat bleek geen probleem. De mensen van Wenloads hebben er echt kijk op en konden ons heel goed adviseren over bijvoorbeeld het formaat van de eettafel.”

Hun keuken kochten ze bij Decokeuken, wat in hetzelfde pand als Wenloads gevestigd zit en dat bleek maar wat handig. ,,We konden zo even aankloppen bij Germ van Decokeuken of hij onze eettafel van Wenloads even in het ontwerp wilde verwerken. Op die manier konden we heel goed inschatten of alles uiteindelijk goed zou passen.”

Ook over het leveren van de spullen is de familie heel tevreden. ,,Toen een aantal meubels binnenkwam was ons huis nog niet klaar. Maar dat bleek geen probleem, Wenloads bood direct aan om de spullen tijdelijk even op te slaan zodat uiteindelijk alles in een keer geleverd kon worden toen ons huis af was.”

Op de vraag of ze Wenloads zouden aanbevelen duurt het niet lang voor er een antwoord komt. ,,Absoluut, de service is heel goed. Je krijgt gedegen advies en als ze de spullen komen brengen wordt alles keurig op zijn plek gezet en al het verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee. Ideaal natuurlijk.”